Ravintolat

Kolin ravintolat – Herkkuja kansallipuistossa

Grill IT! Koli

Grill it! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola. Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Puuhiiligrillissämme valmistetuissa herkullisissa pihveissä maistuvat muinaiset kaskisavut ja puhtaat paikalliset maut. Vegaaniselta menultamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Tutustu tasokkaaseen viinilistaamme kodikkaasti vuolukivitakan lämmössä istuen.

Grill it! -ravintolamme on käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen ja olemme myös hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Katso ravintolan aukioloajat sekä ruokalista täältä.

Café Latva

Café Latva

Café Latva on Break Sokos Hotel Kolin tunnelmallinen kahvila sekä aulabaari. Café Latvan kohdalta löydät hotellin suosituimman terassin, josta on henkeäsalpaavan upeat maisemat Pieliselle.

Katso ravintolan aukioloajat sekä ruokalista täältä.

Ski Bistro Rinnetupa

Ski Bistro Rinnetupa

Ukko-Kolin rinteiden ala-asemalla sijaitsee tunnelmallinen Ski Bistro Rinnetupa. Rinnetupa palvelee talvikansaa aina, kun Ukko-Kolin rinteet ovat auki. Rinnetuvalla on ihana käydä lämmittelemässä takkatulen äärellä, nauttia kuumaa kaakaota tai saada energiaa lasketteluun keittiömme antimista.

Rinnetuvalta saat monipuoliset kahvila- ja ruokatuotteet ja kesällä aurinkoinen terassi on oiva paikka nautiskella Pielisen lempeästä tuulahduksesta. Rinnetupa on letkeän rento ravintola, jossa on hyvä pysähtyä nauttimaan keittiömme ja kahvilamme antimista, napata eväät mukaan luontoon tai tulla istumaan iltaa grilli-iltojen ajaksi.

Katso ravintolan aukioloajat täältä.

Kaski Bar

Kaski Bar

Kodikas kirjastobaari Kaski Bar kutsuu rentoon illanviettoon kylpylä Relax Span viereen hotellin pohjakerrokseen. Käperry takan ääreen pelailemaan lautapelejä patikointipäivän jälkeen tai virittäydy after ski -tunnelmiin. Kaski Barin terassilta avautuu upea näkymä Pieliselle päin.

Katso ravintolan aukioloajat täältä.