Ravintolat

Kolin ravintolat – Herkkuja huippunäkymin

Grill it!

Grill it! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola. Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen.

Puuhiiligrillissämme valmistetuissa herkullisissa pihveissä maistuvat muinaiset kaskisavut ja puhtaat paikalliset maut. Vegaaniselta menultamme löydät myös tasokkaita vaihtoehtoja ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Tutustu tasokkaaseen viinilistaamme kodikkaasti vuolukivitakan lämmössä istuen.

Grill it! -ravintolamme on käytettävissä erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen ja olemme myös hyvin suosittu hääjuhlapaikka.

Tutustu tarkemmin ruokalistaan

Ma - Su 12:00 - 00:00
Keittiö 12:00 - 22:00
Pizzakahvila Kahpitsa

Pizzakahvila Kahpitsa

Grill it! -ravintolan yhteydessä sijaitsevassa Kahpitsassa nautit retkeilypäiväsi päätteeksi pizzaa, pikkupurtavia, paikallisia kahvileipiä ja virvokkeita Kolin kansallismaisemasta nauttien.
Palvelemme päivittäin!

Tutustu tarkemmin

Ma - Su 10:00 - 20:00
Rinnekahvila Rinnetupa

Rinnekahvila Rinnetupa

Tunnelmallinen ravintola Rinnetupa palvelee Ukko-Kolin laskettelurinteiden ala-asemalla. Rinnetuvalla syöt herkullisen lounaan ja pidät kahvipaussin laskettelun lomassa. Ravintolassa on A-oikeudet.

Rinnetupa palvelee asiakkaita rinteiden aukiolopäivinä, ja tarjoaa asiakkaiden käyttöön myös terassialueen, nuotiopaikan sekä taukotilan omien eväiden nauttimiseen. Rinnetuvalla on asiakkaille maksuton, langaton nettiyhteys.

Tutustu tarkemmin

Hiekkapakka

Hiekkapakka

Kodikas kirjastobaari Hiekkapakka kutsuu rentoon illanviettoon kylpylä Relax Span viereen hotellin pohjakerrokseen. Käperry takan ääreen pelailemaan lautapelejä patikointipäivän jälkeen tai virittäydy after ski -tunnelmiin karaokella.

Katso ajantasaiset aukioloajat Raflaamon sivuilta