Hotelli

Break Sokos Hotel Koli

Missä on se mainosvideoiden salaisuuksia huokuva korpimetsä ja pilvetöntä taivasta peilaava järvenselkä, jonne suomalainen tuntee outoa vetoa? Voisipa paeta sinne, henkeäsalpaavan maiseman äärelle ja nauttia silti nykyaikaisen ja tyylikkään hotellihuoneen mukavuuksista.

Break Sokos Hotel Koli tarjoaa sinulle ja kumppanillesi unohtumattoman irtioton arjesta suomalaisen luonnon syleilyssä. Nouse Ukko-Kolille, arjen yläpuolelle ja hengitä maailman puhtainta ilmaa.

Tai ehkä haluat etsiä työhösi uutta kulmaa samasta kansallismaisemasta, josta taiteilijat ammensivat inspiraatiota jo sata vuotta sitten? Yöpymällä Kolin huipulla pääset näkemään kuinka aurinko nousee Pielisen takaa ja nauttimaan aina siihen asti, kun illan viimeiset kultaiset auringonsäteet siivilöityvät kuustenoksien sekaan.

Saavut sitten yksin, kaksin tai työporukan kanssa, Break Sokos Hotel Koli on valmiina tarjoamaan kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen vierailuusi Kolilla. Vastikään uudistetut 82 savutonta huonettamme tarjoavat virkistävien yöunien lisäksi oivan etätyöskentelytilan tai tukikohdan patikointiretkellesi.

Saman katon alla syöt myös herkullisen illallisen, rentoudut kylpylässä tai nautit after ski -tunnelmasta ennen kotiinpaluuta. Ukko-Kolin rinteisiin pääset aivan hotellin ovelta.

Yrityksille ja perhejuhlia varten tarjoamme kokoustiloja 12–203 hengelle, sekä tarjoiluja ja oheisohjelmaa moniin eri tarpeisiin.

Tule ja koe ainutlaatuinen luonto nykyajan mukavuuksin!

Varaa Kolin lomasi tästä

tai Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelusta 020 1234 662, [email protected]

Hotelli