Koli, Koli Relax Spa

Koli Relax Spa

Koli Relax Span toiminta-ajatus pohjautuu itsensä hemmotteluun ja kaunistautumiseen Kolin kansallismaisemissa. Jokainen kylpyläkävijä saa pohjoisiin raaka-aineisiin pohjautuvan ylellisen Lumene-tuotepaketin. Kylpylävieras voi tuotteiden avulla hemmotella itseään omaan tahtiin vartalon ja kasvojen kuorinnalla, naamiolla sekä jalkojen, käsien ja vartalon hoitotuotteilla.

Hemmottelukylpylässä on erilaisia altaita, saunoja sekä mahdollisuus hemmotteluhoitoihin. Välillä voi käydä rentoutumassa maisematerassin kylpypaljuissa.

Kylpylässä on panostettu koon sijaan viihtyvyyteen. Kylpylään mahtuu kerrallaan noin 50 henkeä. Hemmottelukylpylän ensisijainen kohderyhmä ovat aikuiset, pariskunnat ja yritysryhmät. Lapsiperheet ovat tervetulleita kylpylään päiväsaikaan ennen kello 16.

Aukioloajat

Koli Relax Spa on avoinna päivittäin klo 10–20. Alle 18 vuotias kylpylään täysi-ikäisen seurassa. Klo 16 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta.

Hinnasto

S-EtukorttiNormaali
Kylpylälippu aikuinen36 €39 €
Kylpylälippu lapsi15 €15 €
Perhelippu74 €80 €

Perhelipulla käynti Koli Relax Spassa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (4-12 v.) tai yhdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle klo 10-16 välillä. Perhelippu sisältää kaksi kylpykiulua. Alle 15 vuotias kylpylään täysi-ikäisen seurassa. HUOM! KYLPYLÄ ON KLO 16 JÄLKEEN K-18.

Yhteistyössä

Koli Sokos Hotel BreakKoliLumeneTulikivi

Katso tulevat tapahtumat

Koli Spring Camp 30.3.2019

Koli Spring Camp 30.3.2019

Parasta mitä voi tehdä toppahousut jalassa Koli Spring Camp on laskettelua, lumikenkäilyä, kilpailuja, kylpemistä, bilettämistä ja rentoutumista! Vauhtia päivään otetaan rinteiltä jossa menosta vastaa tiskijukka ja useat ohjelmapalvelutoimijat.

Tutustu

ELAN/BOLLE suksitestipäivä Ukko-Kolin rinteillä 30.3.2019

ELAN/BOLLE suksitestipäivä Ukko-Kolin rinteillä 30.3.2019

30.3.2019 ELAN SUKSITESTIT, Elan Bolle Snowtour. Lisätietoja: Break Sokos Hotel Kolin ja rinteiden myyntipalvelu, puh.

Tutustu