VÄLINEHULINAT myyntipäivät rinteiden vuokraamolla 23.10, 6.11, 20.11 Klo 10-17

VÄLINEHULINAT myyntipäivät rinteiden vuokraamolla 23.10, 6.11, 20.11 Klo 10-17

KOLISKI VÄLINEHULINAT

Uusi talvi kohta kutkullaan ja mutkamäki kutsuu!

Onko aika uusia koko laskukalusto tai kaipaavatko laskuvälineesi huoltoa? Nyt on hyvä tilaisuus laittaa kalusto kuntoon talven rientoja varten.

Kolin rinteiden vuokraamossa poistomyyntipäivät 23.10, 6.11, 20.11

Poistomyyntipäivillä myynnissä kaikki vuokrakäytössä olleet laskettelu- ja lautailuvälineet. Voit hankkia kaiken monoista kypärään tai esimerkiksi päivittää vain puristavan monon istuvampaan malliin tai uusia sukset uusimpiin Elanin rinnetykkeihin. Myös viime kauden kaikki uudet Bollen ja Elanin kypärät ja lasit, Levelin hanskat ynnä muut tarvikkeet alehinnoin.
Välineitä ja kokoja löytyy kaiken tasoisille laskijoille aloittelijoista jo kokeneisiin kurvailijoihin.
Ennakkovarauksia välineisiin ei voi tehdä, parhaiten sopivimmat varusteet saat paikan päällä käymällä.

Välinehuollot poistomyyntipäivillä alehintaan:

Sukset:

Täyshuolto 35 € (norm. 50 €) sis. pohjan hionta, kantit, voitelu
Kantit 15 € (norm. 20 €)
Voitelu 15 € (norm. 20 €)

Laudat:

Kantit 15 € (norm. 20 €)
Voitelu 15 € (norm. 20 €)

Varaathan huollon ko. päiville ennakkoon sähköpostilla koliski@sok.fi, jotta osaamme varata suksimestareita huoltotöihin tarpeeksi ja saat laskuvälineet jo samalla käynnillä mukaasi!

Verkkokaupasta ostetut kausikortit voi vuokraamon myyntipäivinä samalla ladata käyttövalmiiksi talvea varten. Lisäksi liikuntaeduilla ennakkoon varatut kausikortit voidaan tehdä valmiiksi näillä myyntipäivillä.

LAHJAVINKKI: Voit ostaa Kolin rinteiden kausikortin tai välinekausikortin käyttövalmiina lahjaksi* vaikka jo pukinkonttiin. Voit ostaa myös kaikki muut rinneliput ennakkoon - lippu aktivoituu ensimmäisestä käytöstä lippuporteilla rinteiden avauduttua.

* Jos ostat kausikortin lahjaksi jollekin toiselle, otathan lahjansaajan valokuvan (esimerkiksi kännykkäkuva, josta kasvot tunnistettavissa) mukaan.

Lisätiedot ja kyselyt ym. koliski@sok.fi