Tapahtumat

Katso tulevat tapahtumat

Tarvitseeko työporukkanne päätöksentekoon tai arkiseen aherrukseen inspiraatiota, keskeytymätöntä rauhaa, ryhmähengen kohottamista tai kenties uutta virtaa?
Mikään ei ole mahdotonta Kolilla!

Kolisee - villi tarjous Kolille

Kolisee - villi tarjous Kolille

08.02. - 22.12.

Nyt kannattaa tarttua Kolin villiin tarjoukseen! Majoitusaika: 3.4.-24.5. ja 30.10.-22.12. tulopäivinä su-to, saatavuuden mukaan. Break Sokos Hotel Koli Alk. 74 €/hlö/vrk/2 hh Hintaan sisältyy: majoitus aamiainen Kertakäynti Koli Relax Spa -maisemakylpylään (1krt/hlö/vrk), Kolin Kylpykiulu Lumenen tuottein. Mikäli kaksi henkilöä menee yhdessä, voi toisen Lumene-kylpykiulun vaihtaa juomakiuluun.  Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: KOLISEE. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat..

Lue lisää
Rentoudu Kolin sviiteissä kansallismaisemaa ihaillen!

Rentoudu Kolin sviiteissä kansallismaisemaa ihaillen!

15.06. - 31.08.

Seuraa auringon nousua Pielisen ylle tämän sviitin ikkunasta tai vaikka omalta parvekkeelta. Sviitistä löydät erillisen makuuhuoneen leveällä parivuoteella makoisia unia varten ja olohuone kotoisia iltoja ajatellen. Tämä sviitti sijaitsee järven puolella hotellin toisessa tai kolmannessa kerroksessa.  Huoneesta löydät kylpytakit ja -tossut, työpöydän, jääkaapin, Chromecastin, höyrysilitysraudan ja laudan, hiustenkuivaajan, suihkun, kahvin ja teen keittomahdollisuuden, säädettävän ilmastoinnin, TV:n, WiFin sekä parvekkeen. Huoneessa on myös pimennysverhot..

Lue lisää
Voi hyvin Kolilla 3.9.

Voi hyvin Kolilla 3.9.

30.06. - 03.09.

Vietä rentouttava päivä Kolilla lauantaina 3.9. lempeän selkäjoogan ja palauttavan joogan parissa. Ohjaajana toimii joogaopettaja ja Studio Kindlyn yrittäjä Jonna Ekroos. Päivän aikana pääset syventymään rauhassa joogan pariin sillä joogatunnit ovat kestoltaan 90-120 min. Välissä nautit maukkaan lounaan Grill It! -ravintolassa. Mukaasi voit ottaa oman joogamaton tai lainata mattoa paikan päällä.   PÄIVÄN KULKU: 11 lempeää joogaa selälle 90min 12..

Lue lisää