Koli, Aktiviteetit

Aktiviteetit

Kolin alueella toimii useita ohjelmapalvelutoimijoita.

Koli Activ Oy

Monipuolinen ja ympärivuotinen, Koli.
Me Koli Activ Oy:ssä toteutamme retkiä Kolin maastoissa, kesällä patikoiden ja talvella lumikenkäillen.Möngimme myös maastossa mönkijöillä.

Suomen 4:ksi suurimman järven valloitamme meloen, SUP-lautaillen, veneillen.

Koli päivän retket kruunaa hyvä ruoka. Hyvveee ruokaa tarjoilemme satamaravintola Alamajalla, tunnelmallisella hirsi kodalla tai voimme pakata eväät mukaan retkelle ja nautiskella ne matkan varrella.

Lue lisää

Feel Koli

Feel Koli -luontoretkiä järjestää Ilovoltti Oy. Järjestämme Kolin alueella kesällä patikkaretkiä ja talvella lumikenkäretkiä, kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden kokea luonnon kiireettömästi ja aidosti kaikin aistein.

Koli Shop Retkituvalla myymme laadukkaita retkeilytarvikkeita, kotimaisia pipoja ja t-paitoja sekä Koli-aiheisia matkamuistoja. Tarjoamme matkailijoille myös ostamisen sijaan mahdollisuuden vuokrata retkeilytarvikkeita.

Lue lisää

Смотрите предстоящие события

Koli Spring Camp 30.3.2019

Koli Spring Camp 30.3.2019

Parasta mitä voi tehdä toppahousut jalassa Koli Spring Camp on laskettelua, lumikenkäilyä, kilpailuja, kylpemistä, bilettämistä ja rentoutumista! Vauhtia päivään otetaan rinteiltä jossa menosta vastaa tiskijukka ja useat ohjelmapalvelutoimijat.

Tutustu

Bed & Ski paketti Kolilla

Bed & Ski paketti Kolilla

Tule nauttimaan Ukko-Kolin mahtavista rinteistä. Nyt on kelit kohillaan ja lunta riittää.

Tutustu