Koli | Unohtamattomia elämyksiä, Rinteet

Ukko-Kolin rinteet

KOLILLA LASKETELTU VUODESTA 1938

Kolin kansallispuiston kupeessa laskijaa odottaa Ukko-Kolin hiihtokeskus. Koettavissa on eteläisen Suomen haastavimmat ja koko perheelle hupia tarjoavat rinteet.
Ukko-Kolin rinnealueella on yhteensä kuusi monipuolista rinnettä ja neljä laskijaa palvelevaa hissiä.
Jos majoitut Break Sokos Hotel Kolilla, pääset kätevästi suoraan ulko-ovelta Ukko-Kolin rinteisiin! Ukko-Kolilta löydät mm. Ukko-Kolin mustan, jota monet pitävät haastavimpana rinteenä Suomessa.

Rinneliput

Hyödynnä Kolilla myös Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen edut!

Kolin rinteillä on käytössä etäluettava SkiDatan KeyCard -lippujärjestelmä, joka nopeuttaa liikkumista hisseissä. Jos sinulla ei ole vielä omaa KeyCardia, saat sen lipunmyynnistä, 6 €. KeyCardiin voidaan ladata eri lippuja kertanoususta kausikortteihin, ja samalle kortille voidaan ladata yhtä aikaa jopa neljän eri hiihtokeskuksen tietoja. Sama järjestelmä toimii myös Swatchin Access -erityiskelloissa sekä Gore (s-key) glove -hanskassa.

Ski.fi -kortilla säästät sitä enemmän, mitä enemmän lasket. Kortin voit hankkia vuokraamoidemme lipunmyyntipisteistä tai www.ski.fi -sivustolta. Näyttämällä Korttia lipunmyynnissä kaksi henkilöä laskee kaikissa SHKY:n jäsenkeskuksissa kerran kaudessa yhden hissilipun hinnalla. Tämä voi tarkoittaa jopa kymmeniä ilmaisia päivälippuja kauden aikana! Lisätietoja www.ski.fi.

Avoinna joka päivä 10-18 kauden 25.12.2018 - 22.04.2019 aikana

See upcoming events