Koli | Unohtamattomia elämyksiä, Hotelli

Break Sokos Hotel Koli

Tarvihetko irtiottoo, virtoo, aekoo itelles tahi perreelles? Tulukee Kolille! Myö ollaan tiällä kaanissa kansallismaisemassa ihan Kolin huippujen iärellä. Kyllä siinä silimät lepevää, kun huipulta tahi ihan vaekka hotellihuoneen akkunasta iitrailoo kuppeessa kimaltelevoo Pielisen pintoo. Eikä se taivaankansikkaa ennee mahottoman kaakana tiälä Kolilla oo. Hyvältä tunttuu jo pelekkä kahtominen!

Ukko-Kolin rintteet sie löyvät het hotellin takkoo. Paa vuan monos jalakaan ja hyppee suksille tahi tutustu maasttoon jalakapelillä. Sitten kun oot väsyttännä ihtes kunnolla, huljuttele ja naatiskele kylypylässä. Sehi on samassa talossa. Suaphan meillä syyvähhii tuolla ravintelissa, kehhuut pihvilöitä maakunnan parraiks! Iltoo voip jatkoo alakerran karaokepuarissa ja laulloo luikauttoo muihennii iloks ja illan ratoks.

Voip tiällä tehä töitäkkii, on pelit ja vehkeet isomppaan ja pienempään kokkoukseen. Sujjautettaan välliin sopivata taukojumppoo ja ohheisohjelmmoo. Siitä se inspiraatio sitten löytyy ja ajatukset ruppee selekeytymmään. Ryhmähi hyvin yhteen hitsauttuu ja yhteishenki kohennoo.

Kuule siekii jo Kolin kuhtu ja poikkee kahtommaan siivu korreinta Suomee! Myö sinnuu tiälä kovasti vuotellaan.

Lomasi tukikohta 75 km Joensuusta pohjoiseen

Hotellissa on yhteensä 82 huonetta, jotka kaikki ovat savuttomia. Hotellissa on asiakassaunat sekä 6 kokoustilaa 12–203 hengelle. Ravintola-, kahvila- ja kokoustilat on uusittu kokonaan loppuvuodesta 2012. Talvella pääset Ukko-Kolin laskettelurinteisiin aivan hotellin ovelta.

Viihdy Kolin luonnon ja kulttuurin parissa

Tarjolla on kulttuuria, kuntoilua, hemmottelua ja hauskanpitoakin valmiina lomapakettina tai omaehtoisesti kokeillen. Hotellin ympärillä avautuvat ainutlaatuiset patikointi- ja hiihtoreitit, Pielisen laivaristeilyt ja sekä maisema, joka pitää itse kokea!

Varaa Kolin lomasi tästä

www.sokoshotels.fi/hotellit/koli/ tai Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelusta:
020 1234 662, sales.koli@sok.fi

See upcoming events